• Kunstboek: European Contemporary Artists 2021

  In het kunstboek door Bubble Art uitgegeven, sta ik met vier van mijn schilderijen. Dit keer is er een uitvouwbladzijde, heel mooi gedaan, waardoor mijn werk prachtig uitkomt. Dit kunstboek ligt in vele Hilton hotels. Anne de Vries, directeur van Bubble Art, verzorgt ook de exposities in verschillende Hilton hotels. Ik heb in vele landen mogen exposeren dankzij hem, zoals in België-Brussel, China-Peking, in de hoofdstad van Luxemburg, Roemenië-Boekarest, Hongarije-Boedapest, Duitsland-Berlijn, Italië-Venetië en in Kenia-Nairobi. Met veel plezier denk ik hieraan terug.


  https://bubbleprojects.eu
 • JSL, Journal Saône-et-Loire (France)

  In de Franse krant een berichtje met een foto van de leden van onze schildersclub. Elke donderdag komen wij bijelkaar om met veel plezier te schilderen en te tekenen in het dorpje Cuiseaux. Het atelier ACC, Atelier Club Cuiseaux is opgericht door Nicole Quantin in 2017. In oktober hebben wij een kleine overzicht van ons werk geëxposeerd. Op de foto staan van links naar rechts Dominique, Nicole, Unni, Josy, Françoise, Annette, ikzelf en Chantal en Marie-José zittend.

   

  P.S. Op de site van www.cuiseaux-paysdespeintres.fr vind je onze club onder het kopje 'Cuiseaux et ses peintres' -> L'association Art Club Cuiseaux. Daarop zie je mij een demonstratie geven hoe een portret met pastel te maken in het kasteel van Cuiseaux.


  https://www.cuiseaux-paysdespeintres.fr
 • Tijdschrift: 'Het Beste van 60 jaar Irma Tomey'

  Publicatie van mijn twee tekeningen van Irma in een magazine, speciaal gemaakt voor Irma ter gelegenheid van haar 60ste verjaardag

   

   

   

   


 • Kunstboek 'European Contemporary Artists' 2019/2020

  Bubble Art Projects heeft een boek uitgebracht met werken van kunstenaars. Ik ben heel erg trots dat ik hiervoor gevraagd ben. Anne de Vries, Art Director of Bubble Art Projects heeft het voorwoord geschreven. Hieronder volgen twee quotes.

  'Presenting art in different ways, that remains our mission. Several years ago we started our exhibition network at Hilton Stockholm. Since the first exhibition we sold art works and we started to expand our network. Stockholm, London, Paris, Dresden, Brussels, Prague. We are in more than 17 high-end locations. Displaying art works and selling the art to local and international visitors'.... Bij het kopje 'Exposities' kun je zien waar ik zoal geëxposeerd heb, zelfs in China!

  'Beside our art exhibitions we have art projects like this art book. This book presents top artist who are working and displaying art works throughout Europa. It's a blend of high quality art created by European contemporary artists.'... Dat zijn mooie woorden!

   

  ISBN 978-90-821167-3-1


  http://www.bubbleprojects.eu
 • Folder van het 'Comité Cuiseaux Pays des Peintres'

  In deze folder staat o.a. een foto van de schildersclub in Cuiseaux. Je ziet mij op de voorgrond met een lange vlecht aan het tekenen. In de folder wordt uitgelegd wat de 'Comité Cuiseaux pays des peintres' inhoudt en wat zij doen.


  www.cuiseaux-paysdespeintres.fr
 • Jaarboek Kunstenaars 19

  In dit mooie kunstenaarsboek, met een introductie van Jeroen Krabbé, sta ik vermeld op blz. 170 met het schilderij Cuiseaux.

  ISBN 978-94-912441-3-1


  www.jaarboekkunstenaars.nl
 • L'Indépendant

  In de plaatselijke krant 'L'Indépendant, du Louhannais et du Jura' staat een klein artikel over de tentoonstelling 'Le Salon de la Femme' in het kasteel van Cuiseaux. Een schets in rood pastel van mij kun je zien op de foto. Dominique van onze 'Art Club Cuiseaux' staat op de foto. Ze was er zenuwachtig voor, maar ze staat er heel mooi op. De krant verscheen op dinsdag 26-2-2019.


 • 'Schilderij van het jaar' Catalogus 2017

  In deze Catalogus sta ik vermeld met twee schilderijen, op blz. 19 met 'Oude man' en op blz. 20 met 'Juliette'.

   

   


  www.schilderijvanhetjaar.com
 • L'Indépendant (Franse krant, 12 juillet 2016)

  Het schilderjaar afsluitend met een maaltijd en schilderen in de tuin van het Atelier du Port in Branges. Hier heb ik stage gelopen en leren omgaan met acrylverf. (mardi 12 juillet 2016)


 • Dagblad Flevoland

  Dans un concours de peinture ‘L’année de la nature’ en 1996 j’avais gagné le premier prix. J’avais fait une aquarelle d’une forêt qui s’appelle ‘Wisentbos’ aux Pays-Bas. Il y avait 13 participants. Mon tableau était exposé à Zwolle pour quelque temps. C’était une très bonne expérience. /// In de wedstrijd van het 'Jaar van de Natuur' won ik de eerste prijs. Ik had een sfeervol doorkijkje gemaakt in het Wisentbos. Er waren in totaal 13 inzendingen. Mijn schilderij werd tentoongesteld in Zwolle. Een hele leuke ervaring.