• L'Indépendant

    In de plaatselijke krant 'L'Indépendant, du Louhannais et du Jura' staat een klein artikel over de tentoonstelling 'Le Salon de la Femme' in het kasteel van Cuiseaux. Een schets in rood pastel van mij kun je zien op de foto. Dominique van onze 'Art Club Cuiseaux' staat op de foto. Ze was er zenuwachtig voor, maar ze staat er heel mooi op. De krant verscheen op dinsdag 26-2-2019.


  • Dagblad Flevoland

    Dans un concours de peinture ‘L’année de la nature’ en 1996 j’avais gagné le premier prix. J’avais fait une aquarelle d’une forêt qui s’appelle ‘Wisentbos’ aux Pays-Bas. Il y avait 13 participants. Mon tableau était exposé à Zwolle pour quelque temps. C’était une très bonne expérience. /// In de wedstrijd van het 'Jaar van de Natuur' won ik de eerste prijs. Ik had een sfeervol doorkijkje gemaakt in het Wisentbos. Er waren in totaal 13 inzendingen. Mijn schilderij werd tentoongesteld in Zwolle. Een hele leuke ervaring.


  • L'Indépendant (Franse krant, 12 juillet 2016)

    Het schilderjaar afsluitend met een maaltijd en schilderen in de tuin van het Atelier du Port in Branges. Hier heb ik stage gelopen en leren omgaan met acrylverf. (mardi 12 juillet 2016)