Welkom op mijn site,

Van jongs af aan wilde ik kunstenares worden, mooie schilderijen en beeldjes maken. Het lukte mij, mede door de vele lessen van inspirerende mensen zoals Cécile von Holtey, een Deense, die observatietekenen verzorgde op de Cern in Genève (CH), Jean-François Vetois die mij vele teken- en schildertechnieken leerde op de opleiding voor kunsttherapie Arthéa in Confignon (CH).

Door Anne de Vries van Bubble Art exposeerde ik in vele landen, zoals Kenia, China, Hongarije, Roemenië en nog meer landen, zie onder exposities.

Een tijd lang was ik lid van de schilderschub in Cuiseaux in Frankrijk en ik mocht daar met een groep exposeren onder andere in het kasteeltje aldaar, een voormalig bezit van de Oranjes.

Ook een leuk avontuur was het Colorfield Project van Dirk Hakze, wat mij dwong groot te gaan werken, 1.20 m x 1.20 m. Een hele uitdaging als je altijd klein gewerkt hebt. Het waren allemaal mooie ervaringen.

Later ontdekte ik het kunstzinnig werken. Door middel van tekenen, schilderen en boetseren kun je iemand helpen, wanneer deze zich bijvoorbeeld niet lekker in zijn/haar vel voelt, bij hooggevoeligheid, maar je kunt het ook toepassen bij depressie, burnout, trauma etc.

Sinds juli 2024 mag ik mij kunstzinnig coach noemen. Een 2-jarige opleiding in België, Art of Eden, gaf mij veel inzicht en weer nieuwe technieken waarmee ik aan de slag wil om nieuwe kunstwerken te maken.

Mocht je een kunstzinnig coachingstraject willen aangaan, kan ook online, kun je contact met mij opnemen.

Hartelijke groet,

Cindy Bont